Verhuizing Locatie Breda

Podotherapie Het Verschil is per 1 april 2019 verhuisd in Breda. Op de locatie aan de Eggestraat in Breda waren er geen mogelijkheden om te groeien om onze klanten verder van dienst te zijn.
We zijn blij om te melden dat we een mooie nieuwe locatie hebben gevonden bij Thebe IJpelaar in samenwerking met In-Motion Fysiotherapie. De praktijk bevindt zich Overakkerstraat 101 in Breda in de wijk IJpelaar. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid.

Podotherapeut Sonja Verwijmeren-Allart heeft het team van Podotherapie Het Verschil recent versterkt en zal werken vanuit de locatie Breda. Sonja heeft ruim 20 jaar werkervaring in o.a. het Maasstadziekenhuis en diverse medische en paramedische gezondheidscentra. Zij kiest graag een persoonlijke aanpak, want elke persoon ervaart zijn voetklacht immers verschillend. Ons doel is om samen met u als klant een behandelplan te maken om u optimaal te helpen.

Heeft u voet-, knie- of heupklachten? Maak dan een afspraak bij 1 van onze locaties in Breda, Bavel, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden of Wagenberg.